top of page

Lid van

De stichting heeft als doel om de koppeling van de nationale verenigingen en andere organisaties samen te werken aan de bevordering en ontwikkeling van de groei projecten van de sociale en economische integratie voor kinderen en volwassenen die lijden aan het syndroom van Down en andere soortgelijke syndromen (fragiele X, het syndroom van Williams ...)

Volgende SYMPOSIUM

03 februari 

2024

Partners & koppelingen

4 pijlers voeden de doelstellingen van de stichting :

 

  • De informatie en middelen via de verschillende bestaande communicatiemiddelen. Toegang tot informatie door het opnemen van de oprichting van een website met informatie, de plaats van uitwisseling en het delen, Handel lijsten (therapeuten, stimulatie en educatieve achtergronden), discussieforum, downloadbare administratieve documenten, wetenschappelijk nieuws ...

 

  • De ontwikkeling van geschikte lesmethoden en nieuwe benaderingen te ondersteunen (vroege stimulatie, ondersteuning van jongs af aan, communicatie, ...) met het oog op het optimaliseren van de ontwikkeling van individuele vaardigheden om de integratie te bevorderen brede zin.

 

  • Wetenschappelijke projecten op het gebied van geavanceerde therapeutische en ondersteuning aan andere instellingen voor onderzoek, behandeling of wetenschappelijke bijeenkomsten. Bevordering van de uitwisseling en internationale wetenschappelijke samenwerking, onder meer door EDSA (European Down Syndroom Association) en DSI (Down Syndroom International)

 

  • Socio-professionele integratie, sport en cultuur, onder meer via een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in project plaats jongeren met een handicap. Coaching en trainingen op maat voor hulp werkgelegenheid ...

 

De missie van de stichting is het bijzonder voor kinderen met trisomie 21 en andere genetische syndromen zoals helpen, te bereiken, hun bijdrage aan de gemeenschap te tonen en onderhouden van een dynamische en effectieve zelfhulp gemeenschap.

 

Dat is de reden waarom de symposium is nu al een succes in de omtrek van een netwerk van uitwisseling en we zijn allemaal rekenen op je spelers in deze nationale bijstand.

 

Om ons allemaal om de toekomst van het bedrijf te creëren

bottom of page